777 Transferuri si tururi | Masini de inchiriat in Bucuresti aeroport Otopeni

Transferuri si tururi

» Transferuri catre aeroport

Prin rezervarea unui serviciu de incredere economisiti timp si energie, beneficiind astfel de un transfer catre aeroport sau de la aeroport catre destinatia dorita in conditii de confort si maxima siguranta. Puteti opta pentru un transfer economic, business sau de grup. Primus Trans ofera servicii de transfer aeroport in orice oras din Romania.

Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer de aeroport, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului:data si ora sosirii, numarul zborului. Rezervarile pot fi efectuate utilizand formularul de comanda, prin e-mail sau telefonic.
Transferul la aeroport

» Transfer catre aeroport in conditii de siguranta si rapiditate maxima

Fie ca solicitati un transfer la aeroportul International Henry Conada Otopeni sau la Aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa, va recomandam ca la stabilirea orei de plecare catre aeroport sa tineti cont de conditiile de trafic si recomandarile companiilor aeriene referitoare la timpul necesat pentru indeplinirea formalitatilor vamale si check-in. Soferul va va astepta la adresa de preluare si va va duce pana cea mai apropiata intare a terminalul plecari.
Transferul de la aeroport

» Proceduri simple pentru eficientizarea activitatii

Soferul nostru va va intampina la iesirea din zona de securitate a terminalului, avand pentru recunoastere o pancarda cu numele dvs. Va va conduce apoi, pe cel mai scurt traseu, direct la adresa indicata de dumneavoastra.

Daca esti interesat de un astfel de tur poti accesa acest link pentru a obtine mai multe detalii .