777 Masini de inchiriat Bucuresti | Masini de inchiriat in Bucuresti aeroport Otopeni

masini de inchiriat Bucuresti

Masini de inchiriat Bucuresti

masini-de-inchiriat-bucuresti

Daca din diverse motive doriti sa apelati la serviciile firmei noastre care ofera masini de inchiriat Bucuresti , va garantam ca ati facut cea mai potrivita alegere.

Sustinem cu argumente cele afirmate mai sus intrucat pe langa preturile mici ( masini de inchiriat Bucuresti ieftine ) practicate la serviciile de inchiriere auto venim si cu alte argumente astfel :

  1. Pentru orice comanda de inchirieri auto pprimesti un voucher valoric cadou cu valori cuprinse intre 5 si 50 euro in functie de perioada pentru care se doreste inchirierea masinii dar si in functie de marca si modelul masinii de inchiriat .
  2. Livrarea – Returnare Gratuita : Pentru orice masina inchiriata de la firma noastra livrarea – returnarea masinii se va face in mod gratuit in timpul orelor de program atat la aeroportul Otopeni cat si la orice adresa din municipiul Bucuresti .
  3. Asigurarile CASCO si RCA sunt oferite gratuit de firma noastra pentru toate masinile de inchiriat .
  4. Taxa de drum sau rovinieta este platita pentru fiecare masina din parcul nostru auto.
  5. Daca apelezi la serviciile noastre de masini de inchiriat bucuresti , primesti gratuit pe perioada inchirierii telefon mobil gsm + cartela + credit 5 euro pentru a putea comunica eficient si in cel mai scurt timp cu oricine doresti .

Daca aceste argumente te-au convins poti face rezervare chiar acum pe acest site sau poti suna la telefon 0722422599 iar un coleg te va ajuta cu cea mai mare placere .

Mai jos puteti viziona unul din videoclipurile noastre publicitare .